• facebook
  • tiktok (2)
  • linkedin

Chengdu Yiwei New Energy Automobile Co., Ltd.

nybanner

Využitie príležitostí | YIWEI Automotive expanduje na zámorské trhy, urýchľuje vzostup značky

Na globálnom trhu s novými energetickými vozidlami si Čína už vybudovala významnú pozíciu, pričom čínske značky neustále zvyšujú svoj podiel na globálnom trhu pre vývoz nových energetických vozidiel. V súčasnosti spoločnosť YIWEI Automotive nadviazala spoluprácu so zákazníkmi z viac ako 20 krajín vrátane USA, Ruska, Fínska, Indie a Kazachstanu. Kumulatívne predaj na zámorských trhoch presiahol 40 miliónov RMB.

YIWEI Automotive expanduje na zámorské trhy, urýchľuje vzostup značky

Tvárou v tvár dvojitým výzvam technologických inovácií a priemyselnej konkurencie na súčasných zámorských trhoch, YIWEI Automotive aktívne hľadá rastové body na zámorských trhoch, aby urýchlila vzostup svojej značky na globálnej scéne. V prvej polovici tohto roka spoločnosť YIWEI Automotive prijala sériu strategických opatrení na zvýšenie viditeľnosti svojej značky na zámorských trhoch.

Prostredníctvom výmeny názorov so zákazníkmi po celom svete a medzinárodnými partnermi spoločnosť YIWEI Automotive nielenže získava cenné informácie o trhu a spätnú väzbu, ale tiež zlepšuje imidž a viditeľnosť svojej značky. Účasťou na medzinárodných výstavách prezentuje YIWEI Automotive svoje najnovšie modely, pokročilú technológiu a vynikajúcu kvalitu, čo umožňuje viacerým zámorským spotrebiteľom získať hlboké pochopenie produktov YIWEI Automotive.

YIWEI Automotive expanduje na zámorské trhy, urýchľuje vzostup značky1

Egyptskí zákazníci boli pozvaní na návštevu a kontrolu YIWEI Automotive v Chengdu.
YIWEI Automotive expanduje na zámorské trhy, urýchľuje vzostup značky2
YIWEI Automotive sa zúčastňuje na výstave v Hannoveri v Nemecku

YIWEI Automotive expanduje na zámorské trhy, urýchľuje vzostup značky3
Indonézski zákazníci navštevujú YIWEI Automotive's Chengdu Innovation Center na kontrolu

YIWEI Automotive expanduje na zámorské trhy, urýchľuje vzostup značky4
Ruskí zákazníci navštevujú výrobné centrum YIWEI Automotive Hubei na kontrolu

YIWEI Automotive expanduje na zámorské trhy, urýchľuje vzostup značky5 YIWEI Automotive expanduje na zámorské trhy, urýchľuje vzostup značky6
Zákazníci z iných krajín navštevujú YIWEI Automotive.

Okrem toho spoločnosť podnikla aj špecializované cesty na zámorské trhy za účelom inšpekcií na mieste, pričom hlboko pochopila potreby zákazníkov, aby zabezpečila, že produkty a služby môžu presne spĺňať cieľové trhy.

Pri formulovaní medzinárodnej stratégie svojej značky YIWEI Automotive vždy trvá na komplexných úvahách zameraných na produkty, používateľov a konkurentov. Hlbokým pochopením výhod a podporných bodov svojich produktov spoločnosť zabezpečuje, že každý produkt spĺňa skutočné potreby zahraničných spotrebiteľov. Súčasne prostredníctvom hĺbkovej analýzy konkurentov na zámorských trhoch môže YIWEI Automotive objasniť svoje konkurenčné výhody, poskytnúť spotrebiteľom inovatívne technológie alebo prispôsobené služby, čím vynikne na trhu.

YIWEI Automotive expanduje na zámorské trhy, urýchľuje vzostup značky7 YIWEI Automotive expanduje na zámorské trhy, urýchľuje vzostup značky8

Aby spoločnosť YIWEI Automotive komplexne zvýšila svoju viditeľnosť a vplyv na zámorských trhoch, vyvinula komplexnú stratégiu zahraničného marketingu. Prostredníctvom online a offline propagačných aktivít spoločnosť neustále rozširuje expozíciu svojej značky a nadväzuje úzku spoluprácu s miestnymi distribútormi, aby zabezpečila rýchle pokrytie cieľových trhov.

YIWEI Automotive expanduje na zámorské trhy, urýchľuje vzostup značky9

YIWEI Automotive expanduje na zámorské trhy, urýchľuje vzostup značky10

Zámorské online predajné webové stránky

YIWEI Automotive expanduje na zámorské trhy, urýchľuje vzostup značky11

Offline propagácie

Stojí za zmienku, že so silnou podporou miestnych vládnych jednotiek a združení sa spoločnosť YIWEI Automotive úspešne pripojila k Asociácii cezhraničného elektronického obchodu v okrese Pixian, Chengdu. Táto platforma poskytuje spoločnosti YIWEI Automotive príležitosti na zdieľanie informácií, zdrojov a skúseností s inými podnikmi, čím spoločne podporuje vplyv výroby Pixian a Pixian na globálnom trhu.

YIWEI Automotive expanduje na zámorské trhy, urýchľuje vzostup značky12

Pri pohľade do budúcnosti sa spoločnosť YIWEI Automotive bude aj naďalej držať filozofie vývoja zameranej na inovácie a kvalitu, pričom bude neustále zvyšovať konkurencieschopnosť produktov a úroveň služieb. Prostredníctvom hlbokej kultivácie zámorských trhov a zrýchleného vzostupu značky sa YIWEI Automotive snaží stať sa vedúcou spoločnosťou v globálnom priemysle nových energetických vozidiel.

 

Kontaktujte nás:

yanjing@1vtruck.com +(86)13921093681

duanqianyun@1vtruck.com +(86)13060058315


Čas odoslania: Júl-01-2024