• Facebook
  • tiktok (2)
  • linkedin

Chengdu Yiwei New Energy Automobile Co., Ltd.

nybanner

Tipy na používanie novej letnej klimatizácie do auta s energiou

Keď vstúpime do leta, všetci chceme zostať v pohode s klimatizáciou, najmä tí z nás, ktorí jazdia na nových energetických vozidlách.Keď sa v horúcom počasí stretneme s premávkou, obávame sa, že zapnutie AC zníži životnosť batérie.

Bez klimatizácie je to ako chodiť v mastnom grile – horúčavy znemožňujú ísť bez klimatizácie.Vodiči nových energetických vozidiel majú vždy obavy z používania klimatizácie a ovplyvnenia životnosti batérie.

Letné nové energetické auto

Klimatizačný systém zvyčajne spotrebuje 1-3 kWh elektrickej energie za hodinu, v priemere 2 kWh.Za predpokladu, že sa používa osem hodín denne, spotrebuje 16 kWh elektriny a väčšina energie sa spotrebuje na klimatizáciu, čo výrazne znižuje dojazd.

Ako teda môžeme rýchlo vychladnúť a ušetriť energiu?Dnes by sme sa radi podelili o niekoľko tipov týkajúcich sa klimatizácie:

01: Nezapínajte okamžite klimatizáciu
Okamžité zníženie teploty a zvýšenie rýchlosti vetra klimatizácie auto efektívne nevychladí.Pri výstupe vzduchu pocítite len mierny chlad.Najprv otvorte okno auta, nastavte rýchlosť vetra na stupeň 3 a použite režim cirkulácie vonkajšieho vzduchu na vyfúknutie horúceho vzduchu vo vnútri auta.Po 2-3 minútach zatvorte okno a zapnite klimatizáciu.

02: Nastavte výstup vzduchu smerom nahor pre najlepší chladiaci efekt
Smer výstupu vzduchu ovplyvňuje účinnosť chladenia klimatizácie.Podľa princípu, že studený vzduch klesá a horúci vzduch stúpa nahor, možno dosiahnuť najlepší chladiaci efekt nastavením výstupu vzduchu smerom nahor v režime chladenia.

Letné nové energetické auto2

03: Nenastavujte príliš nízku teplotu na príliš dlho
Aj v extrémne horúcom počasí je najlepšie nenastavovať teplotu klimatizácie na najnižšiu úroveň príliš dlho.Výrazný rozdiel teplôt medzi interiérom a exteriérom vozidla môže spôsobiť prechladnutie alebo dokonca chorobu z klimatizácie.Nastavenie teploty na príjemnú úroveň pre telo, okolo 26 °C, môže ušetriť energiu a zlepšiť dojazd.

Letné nové energetické auto3

Okrem týchto tipov na úsporu energieYIWEInové energetické vozidlá majú špecializovaný podvozok, ktorý ponúka dlhší dojazd ako tradičné logistické nové energetické vozidlá, s veľkokapacitnými batériami, mimoriadne dlhým dojazdom, vysokou hospodárnosťou a nízkou spotrebou energie.Spĺňa rôznezložité pracovné podmienkya vyrieši vaše problémy s letným dojazdom a dosiahne „slobodu klimatizácie“.

Letné nové energetické auto4

Nové energetické vozidlá YIWEI sú vašou najlepšou voľbou a poskytujú vám osviežujúce leto!

Kontaktuj nás:
yanjing@1vtruck.com +(86)13921093681
duanqianyun@1vtruck.com +(86)13060058315
liyan@1vtruck.com +(86)18200390258


Čas odoslania: 15. júna 2023